Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 326 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7+2 félszoba
Telek terület 665 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1993
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
III. ker. Táborhegyen eladásra kínálunk egy rendkívül jól átgondolt és prémium minőségben kivitelezett több funkcióra is alkalmas családi házat.

Fekvése, benapozása tökéletes, körbesüti a Nap, terasz és kertkapcsolatos. A ház elhelyezkedése különleges, hét hektáros ősfás erdő mellett fekszik, amelyre közvetlen kijárattal rendelkezik.

A szintenként kb. 106 nm-en elhelyezkedő ingatlan tökéletes lehet családi otthonnak, két generációs háznak, vagy akár cégközpontnak is.
Az alsó szinten nagyméretű kétállásos garázs található, előszoba, tároló és egy kb. 34 nm-es szoba, amely többféle funkcióra alkalmas lehet, akár önálló garzon, hobby-szoba stb.

Az első lakószinten hatalmas nappali található, a három méteres belmagasság kellemes térérzetet mellett közvetlen terasz és kertkapcsolatos. Intim elhelyezkedését számtalan dísznövény színesíti és lombos fa hűsíti. Ezen a szinten két hálószoba külön konyha, és két fürdőszoba lett kialakítva.

A második lakószinten szintén hatalmas nappali található, mely erkély kapcsolatos. Három hálószoba mellett két fürdőszoba áll rendelkezésre.

A lépcsőház kialakítása szerint egyben és szintenként szeparálva is használható az ingatlan. A fűtésrendszer 2010-ben lett korszerűsítve, a homlokzat 2018-ban kapott 12 cm-es dryvit szigetelést.

A garázs előtti területen fedett beálló és további két-három autó számára parkolási lehetőség is adott.

Különleges és ritka lehetőség ez az ingatlan mindazok számára, akik többféle funkciója mellett az erdő közelségét és az Óbudai Szabadidőpark szolgáltatásait is igénybe szeretné venni.

Az ingatlan kínálati ára : 269 M Ft

Ár

Irányár 269 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Hosszú Levente
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email hosszu.levente@ Mutasd