Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 438 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1300 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2001
Épület szintje 2
Energetika nincs
BELSŐ MEDENCÉS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

XI. SASAD felső részén, klasszikus stílusú, 430 nm bruttó hasznos alapterületű, nappali + 4 hálószobás, átriumos családi ház,~1300 nm-es telekkel, kertkapcsolatos belső medence térrel, 2-3 gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal eladó.

A házat a jelenlegi tulajdonos, 2001-ben saját célra építette, így a teljes építkezés folyamatát felügyelte, a felhasznált anyagok illetve az alkalmazott műszaki megoldások, a megbízhatóság és a hosszú élettartam figyelembevételével kerültek kiválasztásra: POROTHERM tégla külső falazat, külső hőmérséklet változást is figyelő BUDERUS gázkazán, padló / radiátoros fűtés, trópusi (meranti) fa külső és belső nyílászárók, gáztöltésű, hőszigetelő üvegezek.
Az épület, egy növényekkel gazdagon beültetett - automata öntözőrendszerrel is felszerelt - kertben található, amit a nappali szint déli fekvésű teraszáról kényelmes lépcsőkön, a wellness térből pedig közvetlenül is meg tudunk közelíteni.
A nappali szint központi eleme a trópusi fából épített télikert, ami az átriumos kialakításának köszönhetően növeli a nappali – étkező rész térérzetét és egy légtérben összeköttetést biztosít a két lakószint között, amit egy épített kandalló egészít ki otthonos hangulatot teremtve. Az étkező folytatásaként - igény szerint akár teljesen szeparálható – egy bútorozott, gépesített konyha és egy kamra is kialakításra került, a praktikus használhatóság szempontjait figyelembe véve. A déli tájolású teraszra a minden helyiségből biztosított a kijutás, ahonnan a kertet és a belső medence teret is elérhetjük. Ezen a szinten található még egy kényelmes méretű háló / dolgozó szoba illetve egy vendég fürdő is.
Az emeletre márvány burkolatú, kényelmes lépcsőkön keresztül jutunk fel, ahol az átriumos közlekedőből nyílik a saját fürdőszobával ellátott szülői háló, valamint a külön bejárattal is megközelíthető további kettő hálószoba és egy külön fürdőszoba.
A ház legalsó szintjén a garázsok, kazánház, tároló helyiségek mellett található ~ 50 nm alapterületű helyiségben a 7 X 3 méteres, mozaik csempével burkolt, vízforgatóval és ellenáramoltatóval is felszerelt belső medence, a szauna előkészítéssel együtt, amelyből a nagyméretű teraszajtókon keresztül a kertszintben található teraszra és onnan kertbe is kijuthatunk.

További információkkal, alaprajzzal, részletes műszaki tartalommal állunk rendelkezésre!

IBRED GARANCIA: Az ingatlan személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Irányár 290 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd