Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 280 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 782 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2012
Épület szintje 2
Energetika nincs
KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG!

XI. SASAD felett, családi házas környezetben, ÚJSZERŰ állapotú, 280 nm összesített hasznos alapterületű, kétlakásos (egybe is nyitható), 7 szobás családi ház, üzleti vagy szabadidős célra is használható ~50 nm-es helyiséggel, dupla garázzsal, több autó részére gépkocsi beállási lehetőséggel eladó!

A ~800 nm-es sík telek, örökzöldekkel, cserjékkel is gazdagon beültetett, valamint egy hatalmas fenyőfával is díszített, mely méretéből és a környező házak elhelyezkedéséből adódóan is szeparált használhatóságot biztosít nagyobb baráti összejövetelekre vagy nyugodt kikapcsolódásra is.

A telek hátsó részén álló különálló kisebb épület alkalmas a kerti gépek és szerszámok valamint a terasz bútorok zárt helyen lévő tárolására.

A 2012-ben, minőségi anyagok felhasználásával épült mediterrán stílusú, letisztult vonalvezetésű házat, egy több éves tapasztalattal és referenciával rendelkező beruházó építette, amely biztosítja az ingatlan hosszú távú értéktartását is, a kényelmes és praktikus mindennapi használaton kívül.

Az ingatlanban, a földszinten és az emeleten két teljesen szeparált lakás, valamit a kényelmes méretű lépcsőházból, a pince szinten külön megközelíthető, összesen ~50 nm-es, (angolaknás ablakokkal, külön vizesblokkal rendelkező) helyiségek kerültek kialakításra a két autó részére kényelmes parkolást biztosító garázson kívül.

A FÖLDSZINTI lakásban az utca felé néző ablakos konyhával szemben találjuk a nappali – étkező helyiségeket egy légtérben (kandalló kémény előkészítéssel), közvetlen terasz és kert kapcsolattal a telek belső, hátsó része felé tájolva. Jelenleg további három, külön bejáratú hálószoba – az egyik saját zuhanyzós fürdővel -, egy kádas fürdőszoba és egy külön wc lett kialakítva, amelyek könnyen saját igény szerint alakíthatóak.

Az EMELETI, lakásban valamivel kisebb alapterületen, hasonló elrendezésű ingatlan került megépítésre, ugyanolyan konyha – étkező – nappali kialakítással, hátsó kert felé néző erkélykapcsolattal, a két külön bejáratú hálószobával, egy zuhanyzós- és egy kádas fürdőszobával a külön wc mellett.

Az épület oldalkertjében több gépkocsi, zárt helyen történő parkolása is megoldásra került, amelyet elektromos működtetésű tolókapun keresztül tudunk megközelíteni.

Az ingatlan további előnye kitűnő lokációja, több bevásárlóközpont, nemzetközi iskolák, az M1-M7 autópálya bevezető szakasza pár perc alatt elérhető.

Klasszikus megjelenésű és átgondolt kialakítású, minőségi anyaghasználat mellett megépített, családi otthon, jól használható kerttel, érdemes megnézni!

További információkkal, alaprajzzal és képekkel is állunk rendelkezésre, kérem keressen az elérhetőségeimen!

Ár

Irányár 229 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd