Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 164 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 480 m²
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Épült 2022
Ürömön a Völgyliget lakóparkban, családias környezetben most megvalósulhat az álma!
Korszerű, minőségi kivitelezéssel épülő ikerházat ajánlok.
A Völgyliget lakópark szinte teljesen beépült, illetve építés alatt áll. Egységes stílusú korszerű házak jellemzik.

A teherhordó falak Porotherm téglából készülnek 15 cm külső hőszigeteléssel. A födém monolit vasbeton szerkezet. A fedélszék fa szerkezetű, cserépfedéssel. Három rétegű műanyag ablakok kerülnek beépítésre. Hőszivattyús padlófűtés és mennyezethűtés készül.
Az amúgy is tágas amerikai konyhás nappaliban hatalmas ablakok, illetve tolóajtó növeli a teret, ezzel a terasz és a nappali szinte egybe nyitható. A földszinten kapott helyet a dolgozószoba, és egy zuhany-wc helyiség. és a nagyméretű garázs. Az emeleten a tágas szülői hálószoba külön fürdőszobát kapott zuhannyal ellátva. A két kényelmes méretű hálószoba mellett található a nagy fürdőszoba, ahol a kád és a zuhany mellett bidé is helyet kapott.A két gardrób helyiség, és a nagyméretű garázs elegendő tárolóhelyet biztosít.
Egyre több család ismeri fel Ürömön, illetve a természet közelségében rejlő kivételes lehetőséget, az itt épülő ikerházban minden lehetőség adott ehhez.
Kényelmes, ideális, és a legjobb megoldás amit választhat egy most épülő ház, melynek minden apró részlet kidolgozása most az Ön és családja kezében lehet!
Leköthető CSOK, illetve a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztása szakértő kollégánk ingyenes tanácsadásával. Fészekrakó fiataloknak, kisgyermekes családoknak, de akár összeköltözéshez is ideális.

Ár

Irányár 169 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Otthon Centrum Budaörs
Név Fülöp György
Telefon +36 70 454 Mutasd
Email fulop.gyorgy@ Mutasd