Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege iroda lakásban
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Telek terület 1 m²
Emelet magasföldszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1935
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika :
Lift nincs
Kilátás utcára,
XI. Kosztolányi Dezső térnél, századforduló után épült, klasszikus nagypolgári stílusú házban, ELSŐ emeleti, 140 nm-es, igény szerint variálható belső elrendezésű, jelenleg IRODÁNAK kialakított lakás, egy gépkocsi részére saját parkolóhellyel rendelkező lakás eladó.

Az 1930-as években, szecessziós stíluselemekkel épült társasház homlokzata és lépcsőházának teljes belső tere is - korhű módon - gyönyörűen felújított, így kulturált környezetben lehet az ingatlan bejáratáig eljutni.

A két egymás melletti ingatlan összenyitásának eredményeképpen született lakás az utca szinten található üzlethelyiségek felett helyezkedik el az épület egyik sarkában, így a rengeteg ablakon keresztül több utcafront felé is biztosított a kilátás.

A jelenlegi tulajdonosok által 2010-ben – az összenyitással egy időben - került TELJES felújításra az ingatlan, amely során a teljes fűtésrendszer (cirkófűtés kiépítése), a hideg burkolatok, villanyhálózat (belső ethernet hálózattal) cseréje megtörtént az eredeti stílusú belső és külső nyílászárók, valamint a tömör fa parketta felújítása mellett.

Az irodacélú használat szem előtt tartásával kialakításra került egy recepció, szerver szoba, raktárként is funkcionáló zuhanyzós fürdőszoba (itt található a cirkó kazán), két külön mosdó, egy nagyméretű étkezős konyha valamint négy darab külön szoba, amelyek a munkaállomásoknak és a tárgyalónak is kényelmes méretű területeket biztosítanak.

Az lakás belső terében mindössze egy tartófal található, így az alaprajzi elrendezés rugalmasan alakítható az új tulajdonos igényei szerint, ami könnyen lehetővé teszi az ingatlan egyéb üzleti (MAGÁNRENDELŐ) vagy lakó célú felhasználhatóságát is.

Egyedi adottságú, jól használható terekkel rendelkező lakás, patinás hangulatú házban pár lépésre a Feneketlen-tótól, kitűnő tömegközlekedési adottságokkal (M4 metró, 7-es busz, 19, 41, 47, 48, 49, 56-os villamosok) párosulva!

Alaprajzzal és további információkkal állunk rendelkezésre!

Ár

Irányár 99.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd