Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege iroda
Belső terület 292 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet földszint .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2008
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre,
CÉGKÖZPONTNAK, IRODÁKNAK, RENDELŐKNEK, EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONTNAK, LAKÁSNAK, SZÉPÉSZETI KÖZPONTNAK, alkalmi lehetőség. BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓ, KÖNNYEN KIADHATÓ, a LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA! XI. Gazdagréti lakótelep szomszédságában, központi helyen, kiváló tömegközlekedés, infrastruktúra mellett, 2008-ban épült prémium kategóriás LIFTES társasházban 292 nm-es újszerű, luxus szintű, többféle tevékenységre alkalmas céges felületi tehermenetes ingatlan eladó.

A társasház 4 lakásos, + egy üzleti területtel rendelkezik, jó lakóközösségű, folyamatosan karbantartott. Márvány burkolatok, egyedi dekorok a lépcsőházban is, korszerű, hatszemélyes lift, gyönyörű, parkosított kert 2 utcafronti bejárattal. A háznak remek a szigetelése, alacsony rezsi, a külső határoló falak 50 cm vastagságúak. A helyiségek egy része a gondozott kertre, másik részük az utca felé néz és nincs előtte másik épület.


Az eladásra kínált üzleti felület különleges adottságokkal, lehetőségekkel rendelkezik. A ház félemeleti beosztásának köszönhetően több szinten helyezkedik el. Az alsóbb szinteken elsősorban raktárakat, mosókonyhát, egy konyharészt és férfi-női öltözőt találhatunk a társasházi közös tulajdonú részek mellett. Több ponton záródó acél bejárati biztonsági ajtók, tömör fa beltéri ajtók, kiépített riasztó, klíma rendszer, luxus burkolatok. Mind a lenti, mind a fenti konyhában beépített a konyhabútor található. A házban üzemelő lift a pinceszinttől közlekedik majdnem a tetőtérbe, így innen néhány lépcsővel jutunk a biztonsági bejárati ajtóhoz. A lakás nagyobb helyisége tárgyalóként is kiválóan használható. A konyharész külön ablakkal rendelkezik, igény szerint akár le is választható. Az összes belső fal mozgatható, így igény, funkció szerint alakítható, variálható a terület. A lakás bejárati ajtaja mellett a liftakna teteje található, ami felett tároló-szekrény került kialakításra, ahogy a falak mentén is. Mivel a lift ide már nem közlekedik és kialakításának köszönhetően amúgy is hangtalan, nem zavarja ennek a résznek akár a tényleges lakásként való használatát.
Az üzleti terület nagy része elsődlegesen orvosi, fogászati célokra került kialakításra. A pinceszinten lehetőség van akár műtő-rész kialakítására kisebb beavatkozásokhoz. A röntgen is csak a lehetőséget rejti és engedélyezett, gépet nem tartalmaz. A földszinti rész mind a lépcsőházból, mind közvetlen bejárattal az utca felől is megközelíthető.

Az ingatlan teljes területe nettó 290 nm. A pinceszint 96 nm, a földszinten 147 nm.

Az ingatlanhoz tartozik egy saját, kizárólagos tetőtéri rész is. Bruttó 74,2 nm. Lakás, iroda céljára is alkalmas.

A fűtést a pinceszinten elhelyezett központi kazán biztosítja. Ennek az ingatlannak (pinceszint, földszint, tetőtér) saját kazánja és mérőórái vannak – függetlenül a társasház négy lakásának óráitól, kazánjától, külön cső - és vezetékhálózattal került kialakításra.

Az ingatlanhoz zárt udvaron, társasházi alapító okiratban is feltüntetett 4 gépkocsi beállóhely tartozik. A ház előtt ingyenes parkolóhelyeket is kialakítottak.

Érdemes megnézni! Az ár irányár!

Ár

Irányár 228 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Hosszú Levente
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email hosszu.levente@ Mutasd