Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 48 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés héra cserépkályha
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült 1910
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás udvarra,
Budai Várnegyedtől 300 méterre, 1910-ben épült liftes társasházban, harmadik emeleti, belső udvarra néző, csendes, 48 nm-es lakás eladó.

A főváros legimpozánsabb, régi idők hangulatát őrző városrésze méltán népszerű mind az itt lakók, mind a hozzánk látogató turisták között. A környék infrastruktúrája egészen kivételes, a közelben számos kiváló étterem, élelmiszer üzlet, bevásárlóközpont, iskola, óvoda, bölcsőde, és kikapcsolódási lehetőség megtalálható, pár perc sétával megközelíthető a Batthyány tér.


A lakás a harmadik emeleten található, 48 nm alapterületű, déli fekvésű, belső udvarra néz, a forgalom zajából semmi nem szűrődik be. Jelenleg egy előszobából, kádas fürdőszobából, egy 9,5 nm-es hálóból, pici konyhából, és 27 nm-es nappaliból áll, mely igény szerint amerikai konyhás nappalivá alakítható. A belmagasság 3,5 méter, így akár még állógaléria kialakítása is lehetséges.

Az ingatlanhoz saját, zárt, 7 nm-es pinceszinti tároló is tartozik.

Az 1910-ben, Réti Benő által tervezett, Báthory István és Klenovits Pál építészmesterek által megvalósított szecessziós stílusú épület a Fő utcában található, alig 300 méterre a Budai Várnegyedtől, és pár lépésre a Dunától. Az eredeti építtetők Nagyságos Körössy Albert Úr és felesége, Nagyságos Körössy Albertné voltak, tőlük 1922-ben Almásy Lilly grófnő tulajdonába került, aki e falak között élte életét egészen 1958-ban bekövetkezett haláláig.

Ár

Irányár 34.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Gébele Tímea
Telefon +36 70 456 2 Mutasd
Email gebele.timea@ Mutasd