Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: újszerű
Épült 1988
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Terasz 12 m²
Kilátás kertre,
II. Klasszikus Rózsadombon, FANTASZTIKUS VÁROSI PANORÁMÁVAL rendelkező, 145 nm hasznos alapterületű, luxus minőségben felújított sorház jellegű lakás, önálló garázzsal eladó!

A ’90-es években épült 6 lakásos társasház földszintjén, egymás mellett három kisebb lakás, felettük három, többszintes, nagyobb alapterületű lakás került felépítésre, amelyből a legjobb adottságú, város felé néző, szélső épületrészben található ingatlan eladó. Csak innen élvezhetjük zavartalanul – a lakás minden szintjéről -, a Dunára és a pesti oldal irányába nyíló gyönyörű kilátást.

Az ingatlan teljes felújítása 2019-ben került befejezésre, amelynek során a teljes épületgépészet és az egész belső tér újjáépítésre került. Új nyílászárók, új fűtésrendszer (padlófűtés + radiátoros fűtés, meleg-víz keringtető körrel), automatizálható új villamos hálózat (Legrand MyHome rendszer, távolról is elérhető kamerákkal), különleges burkolatok és szaniterek (antikolt hatású konyhapadló, famintázatú nappali burkolat, design zuhany és mosdó), egyedi gyártású beépített bútorok, minőségi konyhagépek (SMEG, Bosch), egyedi világítótestek.

Az első emeleten található lakást saját lépcsőházon keresztül tudjuk megközelíteni, ahol a nagyméretű étkezős konyha, a saját fürdőszobával rendelkező, panorámás hálószoba és még egy kisebb szoba is található, egy szinttel feljebb a kényelmes méretű, terasz kapcsolatos nappali, valamint - a kondenzációs kazánnak is helyet adó -, egy fürdőszobát is találunk.
A lépcsőházon keresztül, a lakótér zavarása nélkül jutunk fel a legfelső szintre, ahol további egy kényelmes méretű lakószoba és egy onnan nyíló fürdőszoba is elérhető, ami így egy különálló lakrészként is funkcionálhat.

A külön helyrajzi számon nyilvántartott, az utca szintben lévő, önálló garázs méretéből adódóan, megoldást jelent a felmerülő tárolási igények megoldására is, melynek eladási ára 6 M Ft.

Az ingatlan a képeken látható valamennyi bútorral együtt is megvásárolható, egyedi megállapodás alapján.

Tökéletes választás azoknak, akiknek fontos az egyedi adottságú, minőségi anyagok felhasználásával megépített ingatlan, amely ötvözi a városközpont akár gyalogosan való elérhetőségét a hegyvidéki környezetben való lakhatás előnyeivel együtt!

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Irányár 152 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd