Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 154 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült 1903
Épület szintje 5
Energetika :
Lift van
Kilátás utcára,
XI. Szent Gellért térnél, századfordulón épült, klasszikus nagypolgári stílusú házban, ELSŐ emeleti, 154 nm-es, impozáns belső terekkel rendelkező lakás, a Gellért Szállóra és a Szabadság hídra is rálátást biztosító erkéllyel eladó.

A zártsorú beépítési módú, magas tetös épületben mindössze nyolc nagyméretű lakás-, és az utca szinten egy üzlethelyiség került kialakításra, ahol korábban a Műszaki Egyetem eszpresszó - cukrászda működött.

Az első emelten található lakást, a szépen karbantartott és frissen festett lépcsőházon keresztül tudjuk megközelíteni, amit a magasföldszintről elérhető lift tud kényelmesebbé tenni.

A társasház tetőterének – tervezett - értékesítése esetén, további felújításokra is sor tud kerülni a jövőben közös területek tekintetében.A nagy belmagasságú (3,8 m) lakásba érkezve, egy nagyméretű előszoba fogad minket, ahonnan az eredeti stílusában megőrzött belső ajtókon keresztül valamennyi kiszolgáló helyiség (fürdőszoba, külön mosdó, speiz) elérhető.

A belső udvar felé tájolva az étkezős konyha és az onnan nyíló (részben galériázott) hálószoba érhető el, egy további nagy hálószobán kívül.

Az utca felé, a hatalmas méretű, erkélykapcsolatos nappali és - az onnan csak válaszfallal elkülönített -, nagyméretű lakószoba található.

Az ingatlan kialakításából – két bejárat létesítésének lehetősége -, és méretéből adódóan is alkalmas lehet üzleti célú hasznosításra: iroda, magánrendelő vagy rövidtávú lakáskiadásra (airbnb) is.
A belső terek többségét elválasztó válaszfalak, az elrendezés saját igények szerinti átalakítását könnyítik, a saját kémény, a cirkófűtés kiépítését is lehetővé teszi.

Egyedi adottságú, tágas terekkel rendelkező, különleges hangulatú lakás, pár lépésre a Duna parttól, kitűnő tömegközlekedési adottságokkal (M4 metró, 7-es busz, 19, 41, 47, 48, 49, 56-os villamosok) párosulva!

Alaprajzzal és további információkkal állok rendelkezésre!

Ár

Irányár 124.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd