Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 154 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült 1903
Épület szintje 5
Energetika :
Lift van
Kilátás utcára,
XI. Szent Gellért térnél, századfordulón épült, klasszikus nagypolgári stílusú házban, ELSŐ emeleti, 154 nm-es, impozáns belső terekkel rendelkező lakás, a Gellért Szállóra és a Szabadság hídra is rálátást biztosító erkéllyel eladó.

A zártsorú beépítési módú, magas tetős épületben mindössze nyolc nagyméretű lakás-, és az utca szinten egy üzlethelyiség került kialakításra, ahol korábban a Műszaki Egyetem eszpresszó - cukrászda működött.

Az első emelten található lakást, a szépen karbantartott és frissen festett lépcsőházon keresztül tudjuk megközelíteni, amit a magasföldszintről elérhető lift tud kényelmesebbé tenni.

A társasház tetőterének – tervezett - értékesítése esetén, további felújításokra is sor tud kerülni a jövőben közös területek tekintetében.

A nagy belmagasságú (3,8 m) lakásba érkezve, egy kényelmes előszoba fogad minket, ahonnan az eredeti stílusában megőrzött belső ajtókon keresztül valamennyi kiszolgáló helyiség (fürdőszoba, külön mosdó, speiz) elérhető.

A belső udvar felé tájolva az étkezős konyha és az onnan nyíló (részben galériázott) hálószoba érhető el, egy további nagy hálószobán kívül.

Az utca felé, a hatalmas méretű, erkélykapcsolatos nappali és - az onnan csak válaszfallal elkülönített -, nagyméretű lakószoba található.

Az ingatlan kialakításából – két bejárat létesítésének lehetősége -, és méretéből adódóan is alkalmas lehet üzleti célú hasznosításra: iroda, magánrendelő vagy rövidtávú lakáskiadásra (airbnb) is.

A belső terek többségét elválasztó válaszfalak, az elrendezés saját igények szerinti átalakítását könnyítik, a saját kémény megléte, a cirkófűtés kiépítését is lehetővé teszi.

Egyedi adottságú, tágas terekkel rendelkező, különleges hangulatú lakás, pár lépésre a Duna parttól, kitűnő tömegközlekedési adottságokkal (M4 metró, 7-es busz, 19, 41, 47, 48, 49, 56-os villamosok) párosulva!

Alaprajzzal és további információkkal állok rendelkezésre!

Ár

Irányár 119,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd