Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 70 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet földszint .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: kitűnő
Épült 2018
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Terasz 29 m²
Kilátás kertre, udvarra, parkra
Kivételes lehetőség!

XI. SASAD LIGET lakóparkban, közvetlen kertkapcsolatos nagy teraszos, 80 nm hasznos alapterületű, nappali + két hálószobás, ÚJSZERŰ állapotú, földszinti lakás, garázzsal, tárolóval eladó.


A 2018-ban épült ház a lakópark 3. ütemének egyik legjobb helyén található, távol a többi épülettől, a lakás épületen belüli elhelyezkedése miatt mindössze két közvetlen szomszéddal rendelkezik, a nappali és a terasz a gyönyörűen parkosított, hatalmas méretű belső kertre néz, kelet-dél-nyugati tájolásából adódóan egész nap körbe süti nap, így zavaratlan használhatóságot biztosít az ingatlan új tulajdonosainak is.

Elrendezését tekintve az előszobából nyílik valamennyi helyiség: a nappali, étkező, konyha tér a két külön bejáratú, hálószoba, a fürdőszoba, és a külön wc is. A nappaliból és a két hálószobából is közvetlenül elérhető a részben fedett terasz is, a saját kerttel együtt. Az ablakos fürdőszobában a kád mellett egy második wc is található, a külön bejáratú, szintén ablakos mosdó helyiségben található wc-n kívül.

A lakás kényelmes használhatóságához a teljesen bútorozott és háztartási gépekkel is felszerelt konyha, a beépített szekrényekkel is rendelkező előszoba, légkondicionáló berendezés, az elektromos redőnyök, szúnyoghálók és a külön nyitásérzékelőkkel szerelt, távolról is vezérelhető riasztórendszer is hozzájárul.

A kizárólagos használatú kert és a terasz szinte beleolvad a lakópark hatalmas belső kertjébe, ahol sétáló utakat, fákat, nagy tereket és a közepén egy saját játszóteret találunk.


A környék infrastruktúrája kiváló, bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség pár perc sétával elérhető, M1-M7 a Balaton irányába autóval 5 perc.


A lakáshoz tartozik továbbá egy kényelmes méretű teremgarázs hely (+6 M Ft) és egy saját tároló (+2,5 M Ft) is.

Ár

Irányár 79,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Tánczos Katalin
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email tanczos.katalin@ Mutasd
garázzsal