Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 32 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1950
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift nincs
RITKA ALKALOM! XII. Németvölgy egyik legkedveltebb részén, a Hollósy Simon utcában, BAUHAUS stílusú házban első emeleti, egyszobás, önálló fűtéssel rendelkező, egy éve felújított, világos lakás eladó!

Az 1930-as években épült, 14 lakásos társasház a Németvölgyi út és a Böszörményi út között található csendes zöldövezeti területen (középen egy hangulatos parkkal), helyezkedik el, jó levegőjű hegyvidéki környezetben, kitűnő tömegközlekedési kapcsolatokkal, kb. 10 perc sétatávolságra a MOM park és a Gesztenyés kerttől.
A társasház közössége rendkívül összetartó, ezért folyamatosan gondot fordítanak az épület közös tulajdonban lévő részeinek felújítására és állagmegóvásra is.
A majdnem három méter belmagasságú, 32 nm alapterületű lakásban jelenleg egy nagyméretű, ablakos lakószoba, egy lichthofra ablakos fürdőszoba, egy közlekedő és egy onnan nyíló minikonyha került kialakításra. Az alaprajzi elrendezést figyelembe véve kialakítható egy modernebb - használható méretű -, amerikai konyhás nappali és egy külön fürdőszoba valamint egy előszobát magában foglaló élettér is az új tulajdonos számára.
A lakás egy éve történt felújítása során, teljes új villanyhálózat került kiépítésre, új konyhabútor, új konyhagépek is beépítésre kerültek.
Az ingatlan minden közművel és saját kéménnyel is rendelkezik, így akár a cirkó fűtés is kiépítése is lehetséges, de jelenleg egy elektromos fűtő panellel történik a fűtés, igen kedvező költségszint mellett. A meleg víz készítést vadonatúj villanybojler biztosítja.
A kényelmes használhatóságot az épület mögötti, fákkal és növényekkel is beültetett belső kert az ott található saját tároló helyiség is növeli.
Akinek fontos a mindig értéktartó lokációban történő ingatlan befektetés, ne habozzon a lakás megtekintésében!

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Irányár 33.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd