Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 1504 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
XI. Madárhegy - Spanyolrét találkozásánál, a SASAD RESORT lakópark közelében, jó levegőjű környzetben, hegyvidéki kilátással rendelkező utcában, 1504 nm alapterületű, szabályos téglalap alakú, teljesen sík, összközműves építési telek eladó.

Elhelyezkedését tekintve, a csendes zöldövezeti lokáció, jó tömegközlekedési adottságokkal is rendelkezik, 10 perc alatt a 4-es METRÓ vonala is elérhető, ahonnan könnyen megközelíthető a városközpont is.

A déli irányban található szomszédos telek alakjából adódóan kényelmesen, jó benapozottsággal helyezhető el a felépítésre kerülő új épület.

Az ingatlan övezeti besorolásához (Lke-2-XI-01) tartozó beépítési szabályok két fajta beépítést is lehetővé tesznek: 15%-os beépíthetőség 7,5 méter legnagyobb épületmagassággal vagy 20%-os beépíthetőség 6,5 méter legnagyobb épületmagassággal.

Mindkét esetben összesen 600 nm lakótér építésére van lehetőség kettő (300 nm / szint) vagy három (200 nm / szint) szinten, a föld alatti beépíthetőségen kívül.

A gáz a telken belül található, a villamos hálózat - ingyenesen biztosítható 32 amper/lakás - bekötésére rendelkezésre az írásos igazolás, a víz és csatorna bekötése a szomszéd telken keresztül van lehetőség a szolgalmi jogot biztosító megállapodás birtokában.

Az ingatlanra családi ház, ikerház, de akár 5 lakásos társasház is építhető!

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Irányár 153 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd