Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 246 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 2600 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: szerkezetkész
belül: szerkezetkész
Épült 2020
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
KIVÉTELES LEHETŐSÉG! XI. SAS-HEGY déli lejtőjén, csendes, jó levegőjű zsákutcában, a szomszédos házaktól távol, hatalmas méretű telken, újjáépítés alatt álló, 246 nm hasznos alapterületű, nappali + 5 szobás stílusos családi villa, EMELTSZINTŰ SZERKEZETKÉSZ állapotban, saját igények szerinti befejezési lehetőséggel eladó!

A környéken egyedülálló méretű, több mint 2500 nm-es telek, valamint az épület telken belüli elhelyezkedése, zavartalan használhatóságot biztosít, az ingatlan leendő tulajdonosai részére.

A két utcafrontos megközelíthetőség lehetőség és az enyhén emelkedő telek terepszínből adódó, mindkét szinten elérhető közvetlen kertkapcsolat, valamit a több autó telken belüli parkolási lehetőségét is figyelembe véve, a magán használat mellett akár üzleti célra felhasználhatóvá teszi az ingatlant.

A háromméteres belmagasság, a tágas terek, az elegáns térhasználat, valamint a tökéletes déli, délnyugati fekvés páratlan életérzést nyújt a ház tulajdonosainak.

Az emelt szintű szerkezetkész állapot tartalmazza az épület tetőszerkezetét (magas tető, tetőtér beépítés nélkül), a tető héjalását (cseréptető), a külső hőszigetelést és színezést, a bádogos munkákat, valamint a gépészeti és elektromos alapszerelést, a padló- és mennyezet hűtés-fűtés csövezését, a belső vakolással együtt, az eddig elkészült válaszfalakon kívül.

A ház befejezésére kész költségvetés áll rendelkezésre, 50 M Ft-os összegben.

Alaprajzi elrendezését tekintve, a FÖLDSZINTEN egy légtérben került kialakításra az épített kandallóval is rendelkező nappali és a kényelmes méretű konyha, étkező rész - amit az előszobán és egy társalgón vagy dolgozószobán -, keresztül közelíthetünk meg. A hatalmas méretű (60 nm), diófával árnyékolt teraszra több helyen is biztosított a kijutás.

Ezen a szinten található még egy vendégmosdó, külön fürdő, külön wc, gépészeti / háztartási helyiség is, valamint további 60 nm alapterületű helyiség, amely az egyedi igényeknek megfelelő funkcióra (dolgozó, vendégszoba, fitness, szauna, jacuzzi, hobby szoba, mozi terem, kozmetika) alakítható. A természetes fény bejutásáról felülvilágító ablakok és több fénycsatorna gondoskodik.

Az EMELETI (nem tetőteres) szintre a nappali térből induló kényelmes lépcsőn érkezünk, ahol három, jól használható méretű hálószoba valamit kettő fürdőszoba érhető el, ami a terepadottságokból adódóan a hátsó kert felé is közvetlen kapcsolattal rendelkezik.

A lépcső felső része mellett elhelyezett, négyméretű üvegfelület gondoskodik további természetes fény bejuttatásáról a földszinti élettér felé.

Az ingatlan további előnye kitűnő lokációja, több bevásárlóközpont, nemzetközi iskolák, az M1-M7 autópálya bevezető szakasza pár perc alatt elérhető.
További információkkal, alaprajzzal és képekkel is állunk rendelkezésre, kérem keressen az elérhetőségeimen!

Ár

Irányár 229 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd