Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 216 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 450 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2022
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG A BUDAI HEGYVIDÉKI INGATLANPIACON, XI. KERÜLET ZÖLDÖVEZETÉBEN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

XI. SASAD klasszikus részén, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában, MINIMAL stílusú, nappali + 4 hálószobás, duplakomfortos, 216 nm bruttó, hasznos összalapterületű, ÖNÁLLÓ családi ház, 450 nm-es telekkel, két autó tárolására alkalmas fedett gépkocsi beállóval együtt, kulcsrakészen eladó.

A letisztult formavilágú épületet, a budai kerületekben nagy tapasztalattal rendelkező, neves építész iroda tervezte, a megvalósításban közreműködő, megbízható fejlesztő, több éves tapasztalattal rendelkezik a lakóingatlan fejlesztési piacon, amelyek biztosítják az ingatlan hosszú távú érték tartását is, a kényelmes és praktikus mindennapi használatán kívül.

A ház külső megjelenését a magas tetős építési mód határozza meg, amelybe beékelődik az északkeleti oldalon egy lapos tetős rész, ami biztosítja a legfelső emelten is az elsődleges funkciójú helyiségekben a függőleges síkba elhelyezett külső nyílászárókat, az egyedibb, modern megjelenés mellett.
Az ingatlan egyik különlegessége az épület kontúrját követő pergola rendszer, amely a hátsó kert felé néző teraszok és a hátsó homlokzat árnyékolását is biztosítja.

A két autó tárolására alkalmas gépkocsi beálló, a ház utca felé néző homlokzata előtt került elhelyezésre, kényelmesen megközelíthetően. A személy bejáratot az oldalkert irányából alakították ki.

A projekt jelenlegi fázisában még a belső elrendezés is az új tulajdonosok igényei szerint alakíthatok, a hideg-meleg burkolatok, szaniterek kiválasztása mellett.


Alaprajzi elrendezését tekintve, a jelenlegi tervek szerint, a FÖLDSZINTEN, a konyhaszigettel tervezett konyha, az étkező és a közvetlen terasz- és kertkapcsolatos nappali egy légtérben található. A három oldalról beérkező természetes fény növeli a közösségi élettér kellemes hangulatát. A földszinten található még a kényelmes megérkezést biztosító külön előszoba és a vendég mosdó is.

Az EMELETI szinten egy nagyméretű, erkélykapcsolatos szoba, egy normál méretű, francia erkélyajtós szoba, egy ablakos, fürdőszoba és egy külön mosdó található, a rengeteg pakoló helyet biztosító gardróbbal ellátott közlekedő tér mellett.

A LEGFELSŐ emelet elrendezése az első emeleti szinthez hasonlóan tagolódik, ahol egy nagyobb és egy kisebb méretű szoba, egy ablakos fürdőszoba, egy külön mosdó és a gardróboknak is helyt adó közlekedő található. A magas tetős építési mód ellenére az átgondolt tervezésnek köszönhetően a szobákba, a fürdőszobába és a külön mosdóba is, függőleges síkba épített ablakok kerülnek, amelyek fokozottabb komfort érzetet eredményeznek a szokásos tetősíkba épített ablakokhoz képest.

A PINCE szintre került elhelyezésre a háztartási helyiség, és a többi rendelkezésre álló belső területen, saját igény szerinti (tárolók, szauna, fitness) helyiségek alakíthatóak ki.

Az ingatlan kivitelezése során, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagokat és műszaki megoldásokat alkalmazzák: 30 cm-es Porotherm Klima Profi Dryfix falazóblokk kívülről 15 cm-es hőszigeteléssel, monolit vasbeton födémek, kívülről fa színű fóliával ellátott, műanyag külső nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, megújuló energiát használó, levegő hőszivattyús, hűtés-fűtő rendszer (ami a meleg víz készítést is biztosítja), padlófűtéssel, mennyezet hűtés-fűtéssel, nyeregtető cserépfedéssel, üveg terasz korlátok, rejtett redőnytokok, prémium minőségű burkolatok és szaniterek.


Tökéletes választás azoknak akiknek fontos a jó levegőjű, zöld környezet, kiépült környéken, és a szomszédoktól mentes önálló otthon, tökéletes tömegközlekedési adottságokkal együtt!

További információkkal, részletesebb alaprajzzal, műszaki tartalommal állunk rendelkezésre!

Ár

Irányár 298 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd