Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege gazdasági ingatlan
Építési mód tégla
Belső terület 86 m²
Telek terület 1603 m²
Komfort összkomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 1
Energetika aa: 61%–80% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb
Lift nincs
Terasz 100 m²
Kilátás kertre,
XII. kerület legszebb zöldövezeti részén, háromlakásos új építésű társasházban, az épület többi részétől teljesen elszeparált, saját autóbeállóval, hatalmas terasszal és kizálólagos kertrésszel rendelkező önálló melléképület eladó.
Az épület az Irhás árok felett, gyönyörű erdei környezetben, természetvédelmi övezet mellett, csendes utcában helyezkedik el. Délnyugati fekvésű, hatalmas, napos teraszáról csodálatos zöld panoráma tárul elénk, a környék csendes, a levegő tiszta.
Az 1603 nm-es telken elhelyezkedő házat tavaly teljes körűen és rendkívül magas minőségben újjáépítették. Az új falak Porotherm téglából készültek, a külső falakra 15 cm dryvit szigetelés került. A külső nyílászárók műanyag szerkezettel, 3 rétegű, B1 betörésvédelmi üvegezéssel, bukó és bukó-nyíló kivitelben készültek. A kellemes hőmérsékletet hőszivattyús rendszerrel történő mennyezet hűtés-fűtés, és padlófűtés biztosítja. A lakások szerkezetileg teljesen elkészült, a burkolatok, a konyhabútor, valamint a festés a vevő igényei és kiválasztott anyagai szerint fognak bekerülni az ingatlanba, melynek kivitelezése díjmentesen elvégzésre kerül, anyagköltsége megegyezés kérdése.
A háromlakásos ház telkén, de attól teljes mértékben elszeparáltan elhelyezkedő, gazdasági épületként nyilvántartott önálló kis épület, 85 nm privát, intim fekvésű terasszal és saját kertrésszel rendelkezik. A jelenleg szerkezetkész épület 2-3 hónapos határidővel, az új tulajdonos igényei szerint kerül befejezésre. Jelenleg egy étkezős nappali, konyha, hálószoba, és fürdőszoba került benne kialakításra, de még könnyen módosítható amerikai konyhás-étkezős nappali, egy fürdőszoba, és két hálószobás beosztásra. Tökéletesen alkalmas lehet fiatal pár első lakásának, irodának, vagy akár nyaralónak is.

Ár

Irányár 105 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Benes Attila
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email benes.attila@ Mutasd