Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 145 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet földszint .
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: szerkezetkész
Épült 2021
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Terasz 8.4 m²
Kilátás kertre, udvarra, parkra
Budaörs nyugati részén, a Csiki dűlőn modern, letisztult stílusú, LIFTES házban 105 nm-es, nappali + 3 szobás, kiszolgáló szinttel (+ 40 nm) együtt járó, még alakítható lakás, terasszal (8,4 nm) kerthasználattal kulcsrakészen eladó.

A déli lejtésű, 1860 nm-es telken 2 épület kapott helyet (A és B épület), egymás alatt, melyekben egyenként 2-2 liftes lakás került kialakításra.
Az A jelű, magasabban található kétlakásos épület földszinti lakása várja még leendő tulajdonosát. A ház kívülről teljesen kész van, a lift be van szerelve, de belül a vakolatlan falazás látható jelen pillanatban. A kulcsrakész befejezés a Vevővel egyeztetve történik, amely kivitelezés határideje maximum 4 hónap.
A lakás az egész földszintet foglalja el, - amerikai konyhás nappaliból, 3 db hálószobából, gardróbból áll, amihez terasz és kert kapcsolat tartozik, szintén a lakás része a lifttel is megközelíthető alsó szint, további 40 nm, ami igény szerint kialakítható (pl. wellness, kondi terem, gyerekjátszó, hobby szoba vagy mosókonyha).
Az épületszerkezetekről: a ház homlokzati falai 30 cm vastag tégla falazóblokkal épültek, 18 cm vastag hőszigeteléssel. A tetőszerkezet vasbeton koporsó födémmel készült, melyet kőzetgyapot és PIR hab szigetelés takar, így az energiatakarékos üzemeltetés az összes lakásban adottság. A homlokzati nyílászárók fa szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel. A lakás padló és mennyezeti síkon történő fűtés-hűtéssel, hő-visszanyerős szellőztetéssel, önálló levegő- víz hőszivattyúval került kialakításra
A kiszolgáló szinten a helyiségek padlófűtést kapnak.
A lakás és a hozzá tartozó alsó szint közötti kapcsolatot a beépített Schindler lift biztosítja.
A telek és a kiépített, öntözött kertrészek szabadon használhatóak.
A gépkocsikat a támfal garázsban zárt helyen, illetve az utcáról közvetlenül megközelíthető zárt parkolókban lehet elhelyezni.

A lakás, a kiszolgáló szint, és a kocsibeállók együttes ára kulcsrakészen 135 millió forint.

A lakás rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is várom hívását.

Ár

Irányár 135 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Tánczos Katalin
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email tanczos.katalin@ Mutasd