Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 101 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet nincs emelet .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Terasz 52 m²
Kilátás kertre,
KIVÉTELES LEHETŐSÉG, EMELT SZINTŰ SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PENTHOUSE LAKÁS!

XI. Madárhegy magasabban fekvő részén, déli tájolású telken, már felépült, 4 lakásos -megújuló energiát hasznosító - társasházban, nappali + 2-3 hálószobás, DUPLA KOMFORTOS (2 fürdőszobás), hatalmas méretű panorámás terasszal rendelkező PENTHOUSE lakás, a jelenlegi készültségi szinten, saját befejezési lehetőséggel eladó!

A ház minőségi anyagok felhasználásával került kivitelezésre, energiatakarékos (levegő-hőszivattyús) fűtésrendszerrel, klíma előkészítéssel, a teraszoknál motoros redőnyökkel, antracit színű redőnyökkel, beépített szúnyoghálókkal, került megtervezésre, referenciákkal rendelkező beruházó által.

A külső homlokzati felületeket a nagyméretű, egyedi kivitelezésű külső nyílászárók, és a beépített színes üvegfelületek teszik különlegessé, amely egyedi megjelenést biztosít hosszútávon is az épületnek.

A lakás alaprajzi elrendezése átgondolt tervezés eredménye, egy külön blokkban érhető el a szülői háló, a hozzá tartozó gardróbbal és a közvetlenül nyíló saját fürdőszobával, a nappali - étkező – konyha tér, több ablakkal és közvetlen teraszkapcsolattal is rendelkezik, amit további egy vagy két, külön bejáratú hálószoba és még egy teljes értékű fürdőszoba egészít ki.

A tágas nappali - étkező - konyha részhez közvetlenül kapcsolódik az 52 nm-es dél-keleti tájolású terasz, ahonnan kellemes térérzetet biztosító panoráma élvezhető.

A jelenlegi részletes műszaki tartalom és a helyszín megtekintése ügyében várom hívását!


Az ingatlanhoz egy garázs (4,5 M Ft) és egy ~ 7 nm-es tároló helyiség (2 M Ft) tartozik, melyek a lakás árán felül megvásárolandók.
Egyedi igény estén egy felszíni gépkocsi beálló kialakítása is megoldható, további 1,5 M Ft-ért.


Átadás: 2021. első negyedév

Ár

Irányár 94 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd