Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 37 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 4
Energetika aa+: 40%–60% kiemelkedően nagy energiahatékonyságú
Lift van
Erkély 7 m²
Kilátás kertre,
XI. Sasad - Gazdagrét határán, kitűnő infrastrukturális adottságokkal rendelkező területen, újonnan épülő, LIFTES, 44 lakásos, két épületből álló társasházban lakások leköthetők 2021. II. negyedévi átadással.

A lakás az épület I. emeletén helyezkedik el, praktikus terasszal rendelkezik. Nettó lakóterülete 33,85 nm, egyszobás, amerikai konyhás kialakítású, tartozik hozzá egy kényelmesen használható 7,34 nm terasz.

A közelben található számos bevásárlási lehetőség (Aldi, Spar, Penny), gyógyszertár, cukrászda, futópálya, posta… Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya könnyen és gyorsan elérhető. A környék szép, gondozott és közbiztonság szempontjából is kiváló.

Az épület innovatív építészeti megoldásai biztosítják, hogy az igényekhez igazodó lakások legyenek kialakíthatóak. Legfőbb jellemzők a világos, praktikusan bútorozható terek, a kényelmesen kialakított teraszok.

Az épület mélygarázsában gépkocsi parkolók és tároló helyiségek kerülnek kialakításra, valamint az elektromos autókkal rendelkező tulajdonosok számára töltési lehetőség is rendelkezésre áll majd a lakóparkon belül.

Kérésre műszaki tartalmat, szintrajzot tudok küldeni.

Ár

Irányár 38,98 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Hosszú Levente
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email hosszu.levente@ Mutasd