Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 83 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 2 .
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Terasz 52 m²
Kilátás kertre,
KIVÉTELES LEHETŐSÉG, RÖVID IDŐN BELÜL KÖLTÖZHETŐ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PENTHOUSE LAKÁS!

XI. Madárhegyen, domb tetején, dél-keleti tájolású telken, már felépült, 4 lakásos -megújuló energiát hasznosító - társasházban, nappali + 2-3 hálószobás, DUPLA KOMFORTOS (2 fürdőszobás), hatalmas méretű panorámás terasszal rendelkező, egyedi adottságú PENTHOUSE lakás eladó!

A ház minőségi anyagok felhasználásával került kivitelezésre, energiatakarékos (levegő-hőszivattyús) fűtésrendszerrel, klíma előkészítéssel, a teraszoknál motoros redőnyökkel, antracit színű redőnyökkel, beépített szúnyoghálókkal, referenciákkal rendelkező beruházó által.

A külső homlokzati felületeket a nagyméretű, egyedi kivitelezésű külső nyílászárók, és a beépített színes üvegfelületek teszik különlegessé, amelyek egyedi megjelenést biztosítanak hosszútávon is az épületnek.

A lakás alaprajzi elrendezése átgondolt tervezés eredménye, egy külön blokkban érhető el a szülői háló, a hozzá tartozó gardróbbal és a közvetlenül nyíló saját fürdőszobával, a nappali - étkező – konyha tér, több ablakkal és közvetlen teraszkapcsolattal is rendelkezik, amit további egy vagy két, külön bejáratú hálószoba és még egy teljes értékű fürdőszoba egészít ki.

A tágas nappali - étkező - konyha részhez közvetlenül kapcsolódik az 52 nm-es dél-keleti tájolású terasz, ahonnan kellemes térérzetet biztosító ELVEHETELEN panoráma élvezhető.

Részletes műszaki tartalom és a helyszín megtekintése ügyében várom hívását!


Az ingatlanhoz egy garázs (5,5 M Ft) és egy ~ 7 nm-es tároló helyiség (2,5 M Ft) tartozik, melyek a lakás árán felül megvásárolandók.Átadás: 2021. harmadik negyedév

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Irányár 111.99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd