DRAHOTA INGATLAN

Ingatlanügye mindenkinek van - azonban az ingatlan eladás vagy vásárlás (esetleg bérlés, kiadás) élménye leginkább attól függ: kire bízza az ügyintézést! A Drahota Ingatlan küldetése, hogy mindenkinek megtalálja a lehetőségekhez képest legtökéletesebb ingatlant. Hiszünk abban, hogy a klasszikus, nyomulós ingatlanügynökök ideje lejárt, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat a közös munka során.

Mobil: +36 707 707 804

2040 Budaörs, Terrapark, Puskás Tivadar út 14. főbejárat

Web: www.drahotaingatlan.hu

Web: www.drahota.ingatlan.com

e-mail: iroda@drahotaingatlan.hu

IBRED INGATLAN

1992 óta az ingatlanközvetítésben.

Célkitűzésünk a visszatérő és minket ajánló, elégedett ügyfeleink gyarapítása, akiknek az elmúlt évek sikereit köszönhetjük. Ránk a jövőben is számíthatnak!

Az IBRED INGATLAN kizárólag zöldövezeti ingatlanok értékesítésével foglalkozik Budaörsön és a budai hegyvidéki kerületekben. Az irodáinkban dolgozó értékbecslő, ingatlanközvetítő végzettséggel rendelkező munkatársaink több éves helyismerettel rendelkeznek a budaörsi agglomerációban. Munkánk során, kiemelten fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, a bizalom megszerzését és megtartását, amely segít megtalálni a a legjobb megoldást eladóink és vevőink részére egyaránt.

Elérhetőségeink:

+36-70-456-11-20

Budapest, Budaörsi út 165.

sashegy@ibred.hu

www.ibred.hu

LAKÁSCENTRUM  BUDAÖRS

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk! Az ingatlanközvetítés egy "jól olajozott gépezetben" működik nálunk, így biztosított az Ön elégedettsége és a mi sikerünk. Megbízóinknak olyan komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, mellyel az eladás és a vétel ügymenetének nehézségeit levesszük vállukról. Ebben segít fejlett ügyviteli rendszerünk, komplex hirdetési stratégiánk és a Budaörsi Ingatlanszövetségen belüli irodák szoros együttműködése. Keresse budaörsi irodánkat bizalommal a Szabadság út 137-139. szám alatt! Irodai telefonszám: +36-23-611-272 Mobil - Magyarné Jarcsó Edit: +36-20-366-3860

Otthon Centrum - Budaörs

Az Otthon Centrum az ország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata.

A budaörsi iroda fő területe: Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Herceghalom, Páty, Telki, Törökbálint.

Csapatunk tagjai a budai agglomeráció területének specialitásai, a legteljesebb felkészültséggel állnak a leendő ingatlan vásárlók és eladók rendelkezésére.

Szakszerű tájékoztatással és maximálisan ügyfélközpontú gondolkodással segítjük Önt élete egyik meghatározó döntésének meghozatalában, tervei megvalósításában.

Kollégáink nem csak döntései meghozatalában támogatják, hanem hasznos ötletekkel is ellátják, illetve végig kísérik Önt a lakásvásárlás és értékesítés teljes folyamatán.

Jelenleg 15 tanácsadó kolléga dolgozik az irodában.

IIrodánk 2005 óta megszokott helyen, Templon tér 8. szám allatt várja ügyfeleit.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

Köszönettel: Varga Zoltán-Irodavezető

Elérhetőség: +36-70-454-52-83

Email cím: varga.zoltan@oc.hu

Web: www.oc.hu