A BUDAÖRSI INGATLANSZÖVETSÉG

A Budaörsi Ingatlanszövetség 2007-es megalakulását követően, minden évben egyre ismertebb és kedveltebb a térség lakóinak, valamint az ingatlan keresők körében.

Köszönhető ez a minden irodánkban uralkodó kellemes környezetnek, a barátságos, emberközpontú ügyfélkezelésnek, a magasan képzett, területüket kiválóan ismerő szakembereknek.

Tagirodáink eddigi területi tevékenységi köre, Budaörs, Biatorbágy, Diósd, Érd, Törökbálint, Sóskút, Etyek, Zsámbék, Telki, Budapest.

Mit jelent a Budaörsi Ingatlanszövetség munkája az Ön számára, aki értékesíteni vagy kiadni szeretné ingatlanát?

Azon felül, hogy régóta az ingatlanpiacon tevékenykedő, jelentős szaktudással rendelkező, ismert kollégák segítenek Önnek, ingatlana bekerül a Budaörsi Ingatlanszövetség adatbázisába, melyhez minden tagiroda hozzáfér. Amennyiben exkluzív szerződést köt bármelyik tagirodánkban, a közös adatbázison felül minden tagiroda saját felületein is hirdeti ingatlanát, kiemelt ingatlanként kezeli.

Így jóval több érdeklődő szerez tudomást az ingatlanáról, az értékesítés ideje lecsökken, és nem kell fejben tartania, hogy melyik ingatlanirodával beszélt, melyik ingatlanreferens melyik érdeklődőt hozta, hiszen csak egy iroda egy referensével áll kapcsolatban. Egy irodával köt szerződést, mégis több iroda foglalkozik ingatlanával! Ugye milyen kényelmes megoldás ez Önnek?

Az ingatlanközvetítésen kívül minden tagirodánkban elérhető ügyvéd, földhivatali ügyintézés, értékbecslés, és hiteltanácsadó is.