BUDAÖRSI LAKÁSOK, HÁZAK INGATLANSZAKÉRTŐJE

A Budaörsi Ingatlanszövetség tagirodáinak bemutatkozása

Válassza ki az Önnek legszimpatikusabb ingatlanközvetítő irodát!

DRAHOTA INGATLAN

Ingatlanügye mindenkinek van - azonban az ingatlan eladás vagy vásárlás (esetleg bérlés, kiadás) élménye leginkább attól függ: kire bízza az ügyintézést! A Drahota Ingatlan küldetése, hogy mindenkinek megtalálja a lehetőségekhez képest legtökéletesebb ingatlant. Hiszünk abban, hogy a klasszikus, nyomulós ingatlanügynökök ideje lejárt, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat a közös munka során.

 

Mobil: +36 707 707 804

2040 Budaörs, Terrapark, Puskás Tivadar út 14. főbejárat

Web: www.drahotaingatlan.hu

Web: www.drahota.ingatlan.com

e-mail: iroda@drahotaingatlan.hu

 

 

IBRED INGATLAN

A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta. Célkitűzésünk a visszatérő és minket ajánló, elégedett ügyfeleink gyarapítása, akiknek az elmúlt évek sikereit köszönhetjük. Ránk a jövőben is számíthatnak! Az IBRED INGATLAN kizárólag zöldövezeti ingatlanok értékesítésével foglalkozik Budaörsön és a budai hegyvidéki kerületekben. Az irodáinkban dolgozó értékbecslő, ingatlanközvetítő végzettséggel rendelkező munkatársaink több éves helyismerettel rendelkeznek a budaörsi agglomerációban. Munkánk során, kiemelten fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, a bizalom megszerzését és megtartását, amely segít megtalálni a a legjobb megoldást eladóink és vevőink részére egyaránt.

 

Elérhetőségeink:

Benes Attila +36-70-456-1120

Honos Balázs +36-70-456-1118

Iroda cím: 1112 Cseresznye utca 56.

sashegy@ibred.hu

www.ibred.hu

 

 

LAKÁSCENTRUM  BUDAÖRS

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk! Az ingatlanközvetítés nálunk egy "jól olajozott gépezetben" működik, így biztosított az Ön elégedettsége és a mi sikerünk. Megbízóinknak olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, mellyel az eladás és a vétel ügymenetének nehézségeit levesszük a vállukról. Lehet ez eladó családi ház vagy eladó építési telek. Segít minket fejlett ügyviteli rendszerünk, komplex hirdetési stratégiánk és a Budaörsi Ingatlanszövetségen belüli irodák szoros együttműködése.

 

Keresse budaörsi irodánkat bizalommal a Szabadság út 137-139. szám alatt! Előzetes bejelentkezés szükséges!

Irodai telefonszám: +36-23-611-272

Mobil - Magyarné Jarcsó Edit: +36-20-366-3860

Web: https://www.budaorsilakasokhazak.hu/

 

 

OTTHON CENTRUM - BUDAÖRS

Az Otthon Centrum az ország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata. A budaörsi iroda fő területe: Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Herceghalom, Páty, Telki, Törökbálint. Csapatunk tagjai a budai agglomeráció területének specialitásai, a legteljesebb felkészültséggel állnak a leendő ingatlan vásárlók és eladók rendelkezésére. Szakszerű tájékoztatással és maximálisan ügyfélközpontú gondolkodással segítjük Önt élete egyik meghatározó döntésének meghozatalában, tervei megvalósításában. Kollégáink nem csak döntései meghozatalában támogatják, hanem hasznos ötletekkel is ellátják, illetve végig kísérik Önt a lakásvásárlás és értékesítés teljes folyamatán. Jelenleg 15 ingatlan tanácsadó kolléga dolgozik az irodában. Irodánk 2005 óta megszokott helyen, Templon tér 8. szám alatt várja ügyfeleit. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

 

Köszönettel: Varga Zoltán-Irodavezető

Elérhetőség: +36-70-454-52-83

Email cím: varga.zoltan@oc.hu

Web: www.oc.hu

 

 

BUDAÖRSI INGATLAN STÚDIÓ

Cégünket 1997-ben alapítottuk, melyet a nyitástól a mai napig  változatlan tagokkal  és helyszínen  üzemeltetünk. Fontos számunkra a megbízhatóság, szakmai tudás, korrektség, az elégedett vevő és tulajdonos. Üzleti filozófiánk szerint segítünk reális áron vásárolni, valós műszaki tájékoztatást adunk az ingatlanokról, jogilag tiszta, eladható ingatlanokat kínálunk, piacképes hitelügyintézést vállalunk piacvezető pénzintézetek bevonásával. Véleményünk szerint az elégedett ügyfél a legjobb reklám.

 

Irodavezetők: Flick Euridyké, Flick Gábor

Elérhetőség: +36-30-20-5375; +36-30-966-6547

Iroda cím: 2040 Budaörs, Budapesti út 110.