BUDAÖRSI LAKÁSOK, HÁZAK INGATLANSZAKÉRTŐJE

A Budaörsi Ingatlanszövetségről

A Budaörsi Ingatlanszövetség 2007-ben azzal a céllal alakult, hogy Budaörs és közvetlen környezetével foglakozó ingatlanközvetítő irodák munkáját összefogja!

 

Az ingatlanszövetségünk küldetésének tartja az ingatlanszakma elismertségének növelését, professzionális szolgáltatás nyújtásával, amiről a tagirodáinkban közreműködő – államilag előírt OKJ-s végzettséggel rendelkező -, ingatlan tanácsadók folyamatos szakmai képzése, a területen megvalósuló ingatlan tranzakciók ismerete gondoskodik, a helyismeret, helyszeretet mellett, mivel minden munkatársunk Budaörsön és közvetlen környezetében él, így valós élményekkel rendelkezik Budaörs mindennapi életéről.

 

Szolgáltatásunk - amelyet a megoldásra való törekvés vezérel -, a teljes értékesítési folyamat végigkísérését, az ingatlan megfelelő módon történő piacra helyezését, az eladók részére a vevői visszajelzések továbbítását, illetve az ártárgyalás során az eladók és vevők közti kommunikációban való aktív részvételt is magában foglalja.

 

Ingatlanszövetségünk a megalakulását követően, minden évben egyre ismertebb és kedveltebb a térség lakóinak körében, köszönhetően a tagirodáink barátságos környezetének, valamint az ott dolgozó munkatársaink emberközpontú hozzáállásának.

 

Mit jelent a Budaörsi Ingatlanszövetség munkája az Ön számára, aki értékesíteni vagy kiadni szeretné ingatlanát?
 

Azon felül, hogy régóta az ingatlanpiacon tevékenykedő, jelentős szaktudással rendelkező, ismert kollégák segítenek Önnek, ingatlana bekerül a Budaörsi Ingatlanszövetség közös adatbázisába, amelyhez minden tagiroda, minden munkatársa hozzáfér, így bármelyik tagirodánál érdeklődő ingatlankeresőnek közvetlenül ajánlható. Így jóval több érdeklődő szerez tudomást az ingatlanáról, az értékesítés ideje lecsökken, egy irodával áll kapcsolatban, mégis egyszerre több iroda ingatlankereső ügyfeleit eléri.
 

Tagirodáink eddigi területi tevékenységi köre, Budaörs, Biatorbágy, Diósd, Érd, Törökbálint, Sóskút, Etyek, Zsámbék, Telki, Budapest XI., XII., I., II., XXII. kerületei.

 

Hogyan tudja segíteni a Budaörsi Ingatlanszövetség azokat, akik a Budaörsön vagy a közvetlen környezetében szeretnének ingatlant vásárolni vagy bérelni?

 

A környékre költözni vágyók hatékonyabb kiszolgálást a tagirodáink ingatlankínálatát egy honlapon keresztüli elérhetősége segíti, amelyen kényelmi funkcióként „hirdetésfigyelő” funkció is beállítható, így azonnali értesítést biztosítva az újonnan nyilvántartásunkba kerülő eladó házakról Budaörsön és Törökbálinton, az eladó lakásokhoz Budaörsön, a madárhegyi eladó lakások mellett.

Az ingatlanközvetítésen kívül minden tagirodánkban elérhető ügyvéd, földhivatali ügyintézés, értékbecslés, energetikai tanúsítványt készítő, és hiteltanácsadó is.

 

Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb az ügyfeleink között köszönthetjük, forduljon hozzánk bizalommal!